Aalborg Friskole

Ansatte

Bag Aalborg Friskole står et hold af dedikerede lærere, pædagoger og teknisk/administrativt personale.

Klik på billeder for at sende mail.

Anne Mette Vährens

Lærer
Jeg har været på Aalborg Friskole siden januar 2014 efter 15 år som efterskolelærer med billedkunst som hovedfag. Jeg er mest i grøn-blå gruppe, hvor jeg underviser i dansk, engelsk og tysk, og ind i mellem billedkunst. Jeg er uddannet lærer fra Hjørring Seminarium i 1995, med et semester på universitetet i York, England. Som helt ung opholdt jeg mig en del i bl.a. Tyskland, og nu har jeg undervist i tysk i over 20 år. Aalborg Fri er for mig et godt sted at være, fordi børnene er nysgerrige og videbegærlige, og giver hinanden plads til at være forskellige. Herudover nyder jeg at deltage i den kreativitet Aalborg Fri byder på i form af scenekunst, emneuger, rejser mm. Her byder jeg oftest ind med kunsteriske indslag. PS: Jeg har engang tegnet Dronning Margrethes hånd.

Anne Krogstrup Buch

Lærer
Jeg blev ansat på AAF i august 2016 efter 14 år i folkeskolen, primært i Aalborg kommune - incl 2 år på Nuuk Internationale Friskole i Grønland. Jeg er uddannet ved Aalborg lærerseminarium i 2002 med linjefag i dansk/engelsk/idræt/madkundskab og derudover også uddannet Børneyogalærer i 2014. Jeg vægter klassetrivsel, generel trivsel samt en anerkendende klasseledelse meget højt, hvorfor min faglige undervisning bærer præg af skoleyoga og mindfulness i form af små åndehuller og yogabreaks i løbet af skoledagen. Derudover finder jeg det essentielt at skabe god grobund for et stærkt, positivt og konstruktivt samarbejde mellem forældre og skole, så vi sammen kan skabe de bedste rammer for børnenes udvikling. Jeg underviser bla i “Skoleyoga og mindfulness” i primært rød gruppe samt som valgfag i form af Teenyoga. Jeg underviser primært i rød - og gul gruppe. Jeg elsker, at vi på Aalborg Fri har fokus på det hele barn og fællesskabet i sin helhed. Gode mottoer: “Sammen er vi et” og “Smil til verden og den vil smile til dig.”

Christina Hwiid Poulsen

Lærer
Jeg fik øjnene op for Aalborg Friskole, da jeg brugte min tredje og sidste praktik på skolen i 2020. Jeg blev derefter ansat som tilkaldevikar og senere hen barselsvikar, hvor jeg har fået lov at fortsætte et år endnu. Jeg er uddannet ved Aalborg Lærerseminarium i 2021 med linjefag i Dansk og Matematik. På Aalborg Friskole er der højt til loftet og plads til at tænke læring ind på en ny og kreativ måde, hvilket jeg vægter rigtig højt. Jeg er vild med skolens ugentlige blokdage, som giver plads til fordybelse på tværs af klasser. Jeg ser skolen som et lille og trygt fællesskab, hvor der er plads til alle. Og så kan man ikke andet end at blive glad, når man træder ind på skolen til livlige og glade børn… og en masse krammere 🙂

Katja Mosen

Sekretær
Jeg var så heldig at starte som skolesekretær hos Aalborg Friskole i april 2023. Det er mig, de fleste får i røret, når de ringer til Aalborg Friskole, hvor jeg sidder klar til at hjælpe. Herudover holder jeg styr på det administrative. Jeg nyder, når eleverne kigger forbi kontoret, hvad enten det er for at få hjælp til at printe eller fordi der er brug for et trøstende kram. Jeg er vild med det gode fællesskab, som jeg hurtigt er blevet en del af på Aalborg Friskole og så elsker jeg at der aldrig er to dage, som er ens. I min fritid nyder jeg at strikke og ride. Jeg forsøger at leve efter Pippis motto: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det er jeg sikkert god til.”

Grete Dahlgård

Lærer
Kontaktlærer i Gul gruppe. Underviser i dansk, læseløft, håndens fag, musik samt på blokdage. Efter nogle år som lærer i folkeskolen fandt jeg ved til Friskolen, hvor jeg har været ansat siden 2008. Jeg holder meget af Friskolen som arbejdsplads og specielt af mødet med vores børn, der hvor de er. Hver dag indeholder noget nyt og her er plads til nye ideér og tanker. Man kan kun blive positiv og super glad over mødet med alle de smil, friskolens unger har. Jeg kan også lide at være i min have, være kreativ eller cykle en tur sammen med min familie.

Heidi Zaar Larsen

Viceskoleleder
Nyuddannet lærer med liniefag i matematik og fysik/kemi søger hermed stillingen på Aalborg Friskole”. Den unge lærer blev ansat og har siden slået rødder. Ansøgningen blev sendt år 1998. I dag er jeg vicesherif og været en del af ledelsen sammen med Nicolai siden 2005. Jeg er ansvarlig for den økonomisk/administrative del, og er koordinator/samarbejdspartner ift eksterne samarbejdspartnere (bl.a. PPR, F&B). På hjemmefronten bor jeg sammen med Mark, vores 2 børn Isabella og Sebastian, samt huskyen Luna.

Ida Marie Bay Flintegaard

Pædagog
Jeg er i Gul gruppe, som pædagog i Fritter og kontaktpædagog og klassepædagog for en klasse. Blev ansat i 2013 uddannet tekstilformgiver i 2004 Og uddannet pædagog i 2010 På friskolen, er jeg glad for den nysgerrighed og undersøgende tilgang jeg sammen med børnene kan lægge vægt på i mit arbejde. Dette både i forhold til børnenes trivsel og den Frittertid vi i hverdagen tilbyder børnene. Jeg elsker at danse!

Jacob Møller Jensen

Fritterchef
Ansat i 2011, først som Pædagog og siden hen som Fritterchef. Uddannet Pædagog på Innovations linjen i Aalborg, med Værksted, Natur og Teknik som valgfag. Jeg holder meget af at være en del af fællesskabet på Aalborg Friskole. Jeg brænder for at lave den bedst mulige Fritter, for børnene på vores skole. Vi vil pirre deres nysgerrighed, lave spændende værksteder, dyrke relationer på tværs af klasser, lege, grine, spille bold og en masse andet. Personlig detalje: Danmarks højeste pædagog, indtil andet er bevist;)

Jacqueline Marcano

Rengøringsassistent
Ansat på skolen december 2021. Jacqueline er vores rengøringstornado, og altid igang. Kan af og til lokkes til at lave nogle ret autentiske empanadas 🙂

Jane Porsborg Lindgren

Lærer
Jeg har været på skolen siden 2006 og har hovedsageligt været tilknyttet Gul gruppe som klasselærer og faglærer, men nu er jeg er skolens læsevejleder og ordblindelærer. Jeg elsker mit arbejde på friskolen og jeg elsker at jeg bor så tæt på skolen, at jeg kan cykle på arbejde hver dag. Når jeg har fri elsker jeg at løbe, læse og hygge med mine to børn, min mand og vores kat.

Jimmi Porsborg

Teknisk serviceleder
Jimmi blev ansat september 2020, mit i en coronatid, og har siden været fast omdrejningspunkt for al det praktiske på friskolen. Som tidligere forælder på anden friskole og som ansat i kommunens aktiveringsprojekt, har Jimmi en rigtig god fornemmelse for at engagere forældre og andre i fællesskabet om at holde skole.

Kasper Petersen

Pædagog
Pædagog i Fritter. Har været på skolen siden april 2013 Jeg er uddannet pædagog på idrætpædagogisk linje i 2013 Jeg brænder for, rollespil, læring gennem leg og bevægelse og så er jeg ork i min fritid. Det jeg jeg synes er godt ved Aalborg Friskole, er at der er højt til loftet både for børn og voksne, at der er plads til de vilde og skøre ideer.

Kristian H. Larsen

Lærer
Friskolelærer siden 2008. Efter 14 år på skolen har jeg stadig utrolig svært ved at klappe på to og fire 🙂 Jeg findes mest i Grøn & Blå Gruppe. Underviser i matematik, biologi, geografi, idræt og fysik/kemi. Aalborg Friskole er for mig den helt rigtige arbejdsplads. Jeg har nogle fantastiske kollegaer og søde elever, som skaber et rart og varmt arbejdsmiljø. Jeg har en usandsynlig god humor, og det smitter gerne af på resten af skolen og min undervisning. Smilende elever og lærere giver klart bedre læring. Et naturtalent i idræt, da jeg behersker alle boldspil. Er dog også nede fra Randersegnen, hvor man virkelig har lært at bruge "armern & benarn". Og ja så holder jeg med "De lyseblå heste" "Vi er hestene, hestene, hesteneeee!!" Skolens AMR med fokus på hælkap 🙂

Lars Nørgaard

Lærer

Lasse Toft Nielsen

Pædagog
Pædagog i Fritter siden august 2021. Er uddannet i 2017 på UCN i Aalborg. Inden jeg kom på Aalborg Friskole, arbejdede jeg i indskolingen, på en folkeskole i Terndrup. Jeg brænder for læring gennem brætspil, digitale spil, rollespil samt de vilde lege. Udover dette, er jeg ubesejret UNO mester, Goblin shaman, Elverkongen og lyssværds kæmper. På Aalborg Friskole oplever jeg at der er plads til alle slags børn og voksne. Der er plads til de skæve eksistenser og højt til loftet. Energien og humøret er altid højt. Jeg elsker at ikke to dage er ens og der er fuld fart på aktiviteterne i Fritter. Om det er de aktiviteter der kræver ro og fuld koncentration, eller de aktiviteter hvor der er givet max gas, fra både børn og voksne. Det er en skole hvor man let kan glemme tid og sted.

Lene Vermehren

Lærer
Faglærer i gul og grøn gruppe Jeg er læreruddannet fra Hjørring 1992 og har været på skolen siden 1994:-) Jeg er derfor skolens "dinosaur" med masser af historier, oplevelser og erfaringer i bagagen. På Friskolen har jeg fundet en arbejdsplads, der til stadighed udvikler, udfordrer og glæder mig - Jeg synes vi er gode til at skabe spændende og dynamiske læringsrum for børnene samtidig med at vores fokus på trivsel, anerkendelse og individuel udvikling er prioriteret højt her på skolen. Det er en cocktail, der passer mig rigtig godt. Jeg underviser mest i billedkunst og vores eget fag "Håndens fag", som er en sammensmeltning af billedkunst og håndværk & design. Jeg har linjefag i engelsk og biologi og holder meget af tværfaglige emner og arbejder. Jeg er også tillidsrepræsentant for skolens lærere.

Lotte Jungbloot

Lærer
Jeg har været ansat på Aalborg Friskole siden 2007, hvor jeg som helt nyuddannet lærer blev dirigeret i retning af skolen og fra første færd mærkede en skole, hvor det var godt at være. På vores lille skole oplever jeg et dejligt fællesskab og pladsen til at være skolevoksen på en både god og meningsfuld måde. Jeg brænder for at synge, lege og opleve sammen med børnene og holder især af vores musicals, lejrture, morgensang, blokdage, emneuger og i det hele taget alt det vi laver, der lige gør loftet lidt højere, for det rum vi er sammen om at være og lære i. Mine linjefag er musik, dansk, engelsk og religion og dem og meget mere har jeg i løbet af årene brugt i både Rød, Gul og Grøn gruppe. I dette skoleår er jeg klasselærer i og primært tilknyttet Gul Gruppe.

Louise Cleyton Jørgensen

Pædagog
Ansat i Fritter, hvor jeg er i Rød gruppe. Jeg blev ansat i april 2022. Jeg er uddannet pædagog fra Københavns Pædagogseminarium i 2007. Derudover har jeg bl.a. en diplomuddannelse i Formidling af kunst og kultur for børn og unge, som jeg afsluttede i 2021. Jeg har arbejdet med forskellige målgrupper - fra voksne med autisme til vuggestuebørn, og senest børnehavebørn inden jeg blev ansat i Fritter. Jeg er glad for at arbejde med kreative processer, hvor børn kan få lov til at eksperimentere med materialer, udtryk og idéer. Her synes jeg, at der ofte opstår en fornemmelse af at glemme tid og sted, og små og store “wow-oplevelser”. På Aalborg Friskole er der en stor fællesskabsånd mellem børn og voksne. Der er mulighed for at lave aktiviteter sammen med børnene, som man selv eller børnene har en særlig interesse i, og der er også plads til en skør idé, kan blive til en sjov aktivitet for børn og voksne.

Majbritt Rasmussen

Lærer
Jeg er i rød gruppe og elsker at være sammen med skolens yngste børn. Jeg er uddannet pædagog i 2003 og blev ansat på Aalborg Friskole i 2005. Jeg synes det er vigtigt, at der er tid til anerkendelse og fordybelse og det er der lige præcis plads til her på Aalborg Friskole og derfor er det et sted hvor jeg godt kan li’ at være og her er plads til skøre ideer. Jeg er verdensmester i at hive rokketænder ud og fornøjer mig med at bade året rundt.

Mark Chapman

Lærer
Har været ansat på ‘probably the best school in the world’ siden 2002. Rejsen hertil har været lang og lærerig. Jeg er født og opvokset i Bolton (Manchester), England og efter et par år i Frankrig, befandt jeg mig i Aalborg. Er uddannet pædagog men har haft mange kasketter på på Friskolen. I mine første år var jeg ansat som både lærer, pædagog og daglig leder i Fritter indtil 2010. Herefter blev jeg ansat som kontaktlærer i Rød Gruppe. De seneste år har jeg været ansat, som både faglærer og klasselærer i Rød Gruppe, hvor jeg har undervist primært i matematik, engelsk og idræt. I min fritid elsker jeg at rejse, være sammen med familien, spiller/ser de fleste sports samt spiller guitar.

Marianne Klemmen Jensen

Lærer
Jeg var så heldig at få job på Aalborg Friskole i august 2021. Her er jeg landet efter ni år som efterskolelærer. Jeg har haft et godt øje til Aalborg Fri i flere år, og endelig bød chancen sig. Jeg er uddannet lærer fra Aalborg Lærerseminarium i 2010 med linjefag i dansk, matematik, idræt og samfundsfag. På Aalborg Fri har jeg fundet SKOLEN med højt til loftet og hjertevarme. En levende arbejdsplads, der gør mig glad, hvilket smitter af på min undervisning og i samarbejdet med elever, kolleger og forældre. Det, at dagene og ugerne sjældent er ens, giver mig smil på læben og god energi. Jeg elsker fordybelsen på blokdage, emneuger, fagdage, skolens fødselsdag og morgensang. Det er tidspunkter, hvor kreativiteten sprudler, og hvor børn og unge tør stå frem. En lille skole med et stort hjerte, der tør give tid til at fokusere på klassetrivsel, med viden om at det faglige vokser i takt med den gode klasse. En personlig detalje, og hidtil hemmelig en af slagsen er - at jeg aldrig ser landskamp. Det forholder sig nemlig sådan, at når kolleger, elever og min familie ser fodboldlandskamp mv, så er jeg helt sikkert stukket af ud til min islandske hest. Her rider jeg en frisk tur i skoven og klaret hovedet.

Mette Kudal

Lærer
Jeg har været ansat på skolen siden 2014, hvor jeg alle dage har slået mine folder i Rød gruppe - først som pædagog i Fritter, dernæst 5 år som børnehaveklasseleder og nu som klasselærer i Neptun. Jeg holder meget af min hverdag sammen med en masse skønne, glade, engagerede og nysgerrige børn, som sørger for at ikke to dage er ens….samt, at vi voksne ikke løber tør for knus og kram 🙂

Michael Pedersen

Lærer
Jeg har været på skolen siden 1999, hvor jeg startede som faglærer i matematik. Jeg har siden været i alle grupper på skolen, både som klasselærer og faglærer. Der er højt til loftet på Friskolen, og engagement i særklasse, hvilket jeg værdsætter meget. Jeg er mest i Grøn Gruppe i år.

Nick Borris Stenkjær

Pedelmedhjælper
Nick er på skolen tre dage om ugen, og er altid klar med en hjælpende hånd. Kan lidt af hvert - hvilket er herligt på en skole, der netop laver lidt af hvert 🙂

Nicolai Lange

Skoleleder
Efter fire år i folkeskolen, blev jeg opfordret til at søge en stilling på Aalborg Friskole og var heldig at blive ansat som lærer i 2002. I 2003 blev jeg TR for lærerne, dernæst viceskoleleder og har siden 2005 været skoleleder.
Jeg er uddannet lærer i Aalborg i 1998 med linjefag i musik og samfundsfag. Da jeg blev leder for Aalborg Friskole, tog jeg en pædagogisk diplomuddannelse i Rytmisk Musik og Bevægelse på Jysk Musikkonservatorium i Århus. Ovenpå dén lidt atypiske lederuddannelse 🙂 har jeg suppleret med enkelte moduler i ledelse fra diplom- og masteruddannelser.
Jeg brænder for vores lille skole, og alt det vi kan sammen når man mødes med god energi og lyst til at være fælles om noget. Jeg er fast inventar på morgensamlinger, bag klaver, guitar eller talerstol, og underviser i musik for enkelte klasser. Endelig deltager jeg også i arbejdet for de frie grundskoler, som formand for Lilleskolernes Sammenslutning.
Mail: nl@aalborg-friskole.dk

Pia Brødslev Ferrieux

Lærer
Klasselærer i grøn og blå gruppe. Jeg har været ansat på Aalborg Friskole siden 2007 og er hovedsageligt i Blå gruppe, hvor jeg underviser i: dansk, engelsk, fransk og linjefag (dans). Jeg er uddannet Cand. Mag i fransk og dansk fra København/Aalborg universitet, samt Université Paul Valéry i Montpellier, Frankrig. I flere år har jeg opholdt mig i udlandet: flere år i Frankrig, lidt færre år i Ny Caledonien (Stillehavet) og Australien, og har sidst været bosat i England i 2011. Jeg ELSKER at opleve nye kulturer, nye mennesker og nye sprog. Aalborg Friskole er for mig en fantastisk arbejdsplads. Her er åbenhed, humor og nytænkning. Her er mulighed for udvikling både for elever og ansatte, hvilket betyder, at jeg i mit arbejde hver eneste dag griner, lærer noget nyt, forundres, forarges og forstyrres. Det er fedt!

René Porsborg Lindgren

Lærer
Ansat: 2003 Jeg er læreruddannet i Aalborg. Jeg har kun slået mine lærerfolder på Aalborg Friskole, som efter min fjerde års praktik, heldigvis for mig, valgte at ansætte mig i daværende gul-gruppe. Jeg har de sidste ca ti år primært været klasselærer i Grøn og Blå gruppe, hvor jeg dækker fagene dansk, historie, samfundsfag og idræt. Jeg er glad for friheden på Aalborg Friskole. Den giver mig, mine kollegaer og ikke mindst eleverne en høj grad af glæde i hverdagen. Jeg elsker et godt grin sammen med eleverne, og der skal være højt til loftet. Frihed under ansvar er vejen frem. Personlig detalje(r): Stolt Milan-fan siden 1988. Løber, læser og er utrolig glad for podcasts.

Ricky K. Hedegaard

Lærer
Mit navn er Ricky, og har været ansat på Aalborg Friskole siden 2008. Mit primære tilhørsforhold på skolen er i Grøn og Blå gruppe, hvor jeg underviser i to af mine linjefag matematik og fysik/kemi. Udover klasseundervisning er jeg skolens uddannede matematikvejleder, hvor jeg varetager skolens specialpædagogiske plan for matematikområdet i samarbejde med de øvrige matematiklærere På Aalborg Friskole er jeg i særdelshed glad for nærværet og omsorgen for hinanden: elev, forældre og lærere imellem. Det er med til at skabe en skole, hvor vi kan fejle og sejre sammen. I min fritid bruges tiden på familie samt min interesse for sport. Her blandt andet i den lokale badmintonklub, hvor jeg er med i det sportslige udvalg.

Søren Sloth

Pædagog
Jeg hedder Søren og har været på skolen i rundt regnet 5 år. Jeg har i den tid haft flere forskellige roller i Fritter med start som vikar, senere fast del af Fritter og nu på 2. år som fastansat. Her er jeg en del af rødt team, som klassepædagog i 3. kl. Jeg ser mig selv, som en voksen, der kan snakke børnenes sprog, og jeg nyder at kunne arbejdet langsigtet både i klassen og i Fritteren. Lidt om mig: I min fritid bruger jeg tid på sport og fotografi, hvilket jeg også finder glæde i at bringe med ind som et aktivitetsbånd for børnene. Jeg bor i midten af Aalborg med min kæreste, så jeg nyder at skolen kun er en smuttur væk. Jeg er vild med Aalborg Fri, fordi det er en skole, hvor børn og voksne interesserer sig for hinanden. Skolens størrelse og kultur er med til, at vi alle har en grad af kendskab til hinanden, som er med til at give nogle nære og trygge relationer.

Ulrik

Lærer
Jeg startede som kontaktpædagog på Aalborg Friskole i 2014, men har de senere år haft en stor del af skolens musikundervisning. Jeg er uddannet pædagog, men har derudover været udøvende musiker gennem mange år. Det var derfor en meget spændende mulighed at blive musiklærer. Det er fantastisk at arbejde på en skole, hvor musik og kreativitet er så vigtige elementer. En skole med plads til selvstændig tænkning og med en ledelse og en personalegruppe, der inspirerer til en kreativ og spændende dagligdag. Det giver mig mulighed for at lære skolens skønne børn (og voksne) glæden ved at klappe på 2 og 4 🙂 Jeg brænder for de små og store musikalske projekter, som skolen giver mulighed for, ligesom jeg også befinder mig rigtig godt i medieproduktion af forskellig slags. Udover musiktimerne kan man finde mig i skolens mange musicals, emnearbejde, koncerter, festival og ikke mindst den årlige julevideo produktion.

Marianne Ravn

Lærer


Har du spørgsmål til indmeldelse af dit barn, så hjælper vi gerne – giv os et kald på tlf. 98 14 70 33